Select Page

Videoblog: leerlingen kijken hun ogen uit bij HAN Techniek

Prachtig die gezichten van de leerlingen van basisschool de Dorendal. En wat een enthousiasme! Ze waren niet te houden en dan weer muisstil om niks van het verhaal te missen van de mensen van de HAN die hun wat vertelde over het waterlab, de prautotype003, de go4dakar-auto, de grote motoren of het robotorkest. En wat te denken als je mag spelen met een robot? Of je je potlood geluid kunt laten maken door te kijken wat goed geleid? Dolle pret. Zo’n potlood heet trouwens een Drawdio.
En dat is wel te zien in onderstaande video.


Bekijk video op YouTube

De video is ook te bekijken in Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This