Select Page

Videoblog: open les Industrieel Product Ontwerpen

Videoblog: open les Industrieel Product Ontwerpen

Leuk event was dat. De open les van HAN Industrieel Product Ontwerpen. HAVO en VWO scholieren (5e jaars) kwamen een dagje meedraaien. En dat deden ze door zelf een thema aan te pakken, nl. mobile design. Ze kregen diverse lessen rondom dit thema, zoals tekenles, uitzoeken wat de eisen van de doelgroep zijn en het maken van een model.

De foto’s blogde ik al eerder. Hieronder de video-impressie van de middag. Je hoort ook een scholiere uitleggen wat ze aan het doen is en Danielle Hendriks, docent bij IPO legt uit wat de dag inhoudt.


Bekijk video op YouTube

Je kunt de video ook in Vimeo bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This