Select Page

Studenten uit Zuid Afrika en naar Noorwegen

Vandaag contact gelegd met een aantal studenten die terug zijn gekomen van hun stage uit Zuid Afrika. Ze hebben natuurlijk mooie verhalen en wellicht foto’s. Hopelijk de moeite waard om te bloggen straks.
Daarnaast lazen jullie vandaag al dat een aantal studenten naar Noorwegen gaan. Ook daar heb ik contact mee kunnen leggen om ze voor de camera te krijgen, En wellicht kan ik de foto’s  van die reis (en video?) hier wel bloggen in mei.
Mooi weer al die contacten. Ik vind dat prachtig om te doen: andere mensen en hun bezigheden en projecten in beeld brengen hier en zo connecten met anderen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This