Select Page

Scholierenpanel Techniek

HAN panel Techniek
Kijk een mooi initiatief. Als je wilt weten hoe je kunt communiceren als HAN Techniek met scholieren en studenten, dan vraag je ze dat gewoon. Want dat is wat het HAN panel Techniek eigenlijk is. En het geeft nog een aardige bijverdienste ook.

Focus op communicatiemiddelen
Maximaal 1x per maand krijgen de panelleden een email met vragen en opdrachten en daarnaast kunnen panelleden uitgenodigd worden om deel te nemen aan een circa 2 uur durende bijeenkomst met andere panelleden. In deze bijeenkomsten krijgen ze dan de gelegenheid om ‘sneak-previews’ te zien en hun mening te geven over nieuwe ontwikkelingen. De focus van het studentpanel ligt op de communicatiemiddelen van de HAN (brochures, naamgeving, advertenties etc.).

Meer lezen?
Meer informatie met o.a. de voorwaarden is te lezen op de speciale webpagina van HAN.nl en aanmelden kan online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This