Select Page

HAN-studenten in finale Design Challenge 2008

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Twee studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zijn doorgedrongen tot de finale van de Design Challenge 2008; een internationale wedstrijd op het gebied van verpakkingsdesign.  90 deelnemers uit 15 landen stuurden afgelopen jaar een bijdrage in. De jury koos het concept van derdejaarsstudenten Jorg Rijkschroeff (20) en Ralf de Bruin (23) voor een van de 5 finaleplaatsen.
De wedstrijd is uitgeschreven door SCA Packaging uit Brussel. Lees meer op de HAN website.

Update: voor de publieksprijs kun je stemmen. Daarvoor kun je je hier registreren en dan je stem hier uitbrengen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This