HAN TukTuk en BNN trekken er samen op uit

Zarayda Groenhart en Valerio Zeno voor BNN in de HAN TukTuk
De HAN TukTuk jongens rukken weer uit lees ik op hun weblog. Zo gaan ze donderdag 12 maart zowel Valerio Zeno als Zarayda Groenhart rond rijden op de campus van de HAN in Nijmegen en van de Radboud Universiteit. Dit alles in het kader van een grootscheepse actie van BNN voor meer leden. Oh ja of ik er bij wilde zetten dat je al lid kunt worden voor 5,73 euro 😉

TukTuk wedstrijd
Daarnaast kan het TukTuk team door middel van het zoeken van de publiciteit en de media punten scoren in de TukTuk wedstrijd. En zoals je kunt zien staan ze aan kop!

TukTuk race
Ze vroegen mij om te komen filmen, maar helaas heb ik dan al een afspraak staan. Was wel leuk geweest om eens mee te karren in de gepimpte TukTuk. Ik deed al eens eerder in de originele TukTuk zoals je in dit filmpje kunt zien.

TukTuk team zet hem op en veel plezier! Hopelijk krijgen jullie veel bekijks met de gewenste effecten voor BNN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This