Select Page

HAN TukTuk en BNN trekken er samen op uit

Zarayda Groenhart en Valerio Zeno voor BNN in de HAN TukTuk
De HAN TukTuk jongens rukken weer uit lees ik op hun weblog. Zo gaan ze donderdag 12 maart zowel Valerio Zeno als Zarayda Groenhart rond rijden op de campus van de HAN in Nijmegen en van de Radboud Universiteit. Dit alles in het kader van een grootscheepse actie van BNN voor meer leden. Oh ja of ik er bij wilde zetten dat je al lid kunt worden voor 5,73 euro 😉

TukTuk wedstrijd
Daarnaast kan het TukTuk team door middel van het zoeken van de publiciteit en de media punten scoren in de TukTuk wedstrijd. En zoals je kunt zien staan ze aan kop!

TukTuk race
Ze vroegen mij om te komen filmen, maar helaas heb ik dan al een afspraak staan. Was wel leuk geweest om eens mee te karren in de gepimpte TukTuk. Ik deed al eens eerder in de originele TukTuk zoals je in dit filmpje kunt zien.

TukTuk team zet hem op en veel plezier! Hopelijk krijgen jullie veel bekijks met de gewenste effecten voor BNN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This