HAN StudentCompany naar Trade Fair in Noorwegen

HAN StudentCompany naar Trade Fair in Noorwegen

squeezer International Trade Fair
Jaarlijks organiseert één van de landen die lid zijn van de Europese organisatie Junior Achievement, de International Trade Fair (ITF). De ITF is een internationale Marktdag waarbij studentenbedrijven uit verschillende Europese landen samenkomen en hun producten/ diensten presenteren en verkopen. Dit jaar is Noorwegen gastland en verwelkomt studentenbedrijven uit diverse landen van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei 2009.
Om voor deelname in aanmerking te komen, dienen de deelnemers een motivatiebrief te schrijven.

Students 2 Business
En wat denk je? Onze HAN Studentcompany Students 2 Business van HAN Technische Bedrijfskunde is namens Nederland uitverkoren deel te nemen met hun vinding van de Squeezer in Bôdô in Noorwegen. Een handige uitvinding om je tandpastatube leeg te krijgen.

Video van de squeezer
Bekijk de video voor wat de vinding inhoudt. Je ziet ook een proef tussen de normale manier van de tube leegmaken en met de squeezer. Een verbluffend resultaat!
En natuurlijk heb ik ze direct een mailtje gestuurd voor een video interview 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This