Select Page

HAN StudentCompany naar Trade Fair in Noorwegen

HAN StudentCompany naar Trade Fair in Noorwegen

squeezer International Trade Fair
Jaarlijks organiseert één van de landen die lid zijn van de Europese organisatie Junior Achievement, de International Trade Fair (ITF). De ITF is een internationale Marktdag waarbij studentenbedrijven uit verschillende Europese landen samenkomen en hun producten/ diensten presenteren en verkopen. Dit jaar is Noorwegen gastland en verwelkomt studentenbedrijven uit diverse landen van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei 2009.
Om voor deelname in aanmerking te komen, dienen de deelnemers een motivatiebrief te schrijven.

Students 2 Business
En wat denk je? Onze HAN Studentcompany Students 2 Business van HAN Technische Bedrijfskunde is namens Nederland uitverkoren deel te nemen met hun vinding van de Squeezer in Bôdô in Noorwegen. Een handige uitvinding om je tandpastatube leeg te krijgen.

Video van de squeezer
Bekijk de video voor wat de vinding inhoudt. Je ziet ook een proef tussen de normale manier van de tube leegmaken en met de squeezer. Een verbluffend resultaat!
En natuurlijk heb ik ze direct een mailtje gestuurd voor een video interview 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This