Select Page

Fris en fruitig: New Juice

new juice

2009, Het jaar waarin alle fundamenten onder de industriële revolutie in elkaar storten; financiële markten, logistiek, materialisme, branding, energiebronnen. Waar moet het heen? We weten het niet, het kabinet weet het niet.

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”
Einstein

Tijd voor New Juice.

Zo staat te lezen op de website van New Juice. En daarom organiseren zij een jaarlijks art & technology event in Arnhem. New Juice brengt creativiteit, kunst en technologie bij elkaar en wel op 26 en 27 juni, 2009 in de Historische Kelders van Arnhem.

En ze zijn druk bezig met het bedenken van een promo video.

Diederik veel succes!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Diederik

    Dank je, Hans! We gaan er een mooi event van maken!

    Antwoord
  2. Rianne

    Super initiatief. En ook die quote van einstein! Ik geloof dat we in een transitieperiode zitten. meer info: democratizing the future. Van josephine green. Ff op googlen. Staat n pdf online

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This