Select Page

Fotoblog: HAN Civiele Techniek AsfaltlabDSC07819, originally uploaded by Hans on Experience.

Vandaag ben ik even wezen kijken in het Asfaltlab van HAN Civiele Techniek. En alhoewel ik a-technisch ben, boeide me dit practicum. De studenten hadden zelf asfalt gemaakt en gingen nu aan de hand van allerlei proeven uitvogelen of het de juiste dikte, samenstelling e.d. had. De asfalt werd fijn gemaakt (na in de magnetron te zijn opgewarmd), opgelost (dat is de foto hierboven) en bekeken op soortelijk gewicht en het volume aan holle ruimte. Natuurlijk werd ook bekeken welke kracht de asfalt kon hebben.
De fotoserie kun je in deze set vinden. De video komt er ook nog aan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Videoblog: HAN bouwkunde studenten ontwerpen drijvende woningen

    Vandaag ging ik naar het asfaltlab voor opnames. Daar kwam ik ook langs een aantal studenten van HAN Bouwkunde die een interessant afstudeerproject hadden, nl. het ontwerpen van drijvende huizen. Nee geen woonboten, maar een compleet huis met alle luxe…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This