Select Page

Dagje uit het leven van…. en testimonials

Vanochtend een gesprekje gehad met Meta Xionis van HAN Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). Ze vroeg of ik wilde gaan meewerken aan een tweetal projecten. Zo is het idee om van een aantal studenten een dagje in beeld te brengen door middel van een video-impressie en willen ze (oud)studenten wat laten vertellen over hun studie bij de HAN.
Leuk! Ik denk dat dergelijk videootjes prima gemaakt kunnen worden op de manier zoals ik dat doe. Dus lekker informeel, met niet al te veel voorbereiding uit de losse pols en YouTube-achtig. Lijkt me leuk om te doen. Als we van elke opleiding van Techniek iemand in beeld willen brengen, dan zouden dat misschien wel 30 videootjes kunnen worden. Maar natuurlijk moeten eerst de studenten gevonden worden die daar aan mee willen werken.
Wordt dus vervolgd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This