Dagje uit het leven van…. en testimonials

Vanochtend een gesprekje gehad met Meta Xionis van HAN Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). Ze vroeg of ik wilde gaan meewerken aan een tweetal projecten. Zo is het idee om van een aantal studenten een dagje in beeld te brengen door middel van een video-impressie en willen ze (oud)studenten wat laten vertellen over hun studie bij de HAN.
Leuk! Ik denk dat dergelijk videootjes prima gemaakt kunnen worden op de manier zoals ik dat doe. Dus lekker informeel, met niet al te veel voorbereiding uit de losse pols en YouTube-achtig. Lijkt me leuk om te doen. Als we van elke opleiding van Techniek iemand in beeld willen brengen, dan zouden dat misschien wel 30 videootjes kunnen worden. Maar natuurlijk moeten eerst de studenten gevonden worden die daar aan mee willen werken.
Wordt dus vervolgd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This