Creative Masterclass over duurzame toekomst

Dr. Hermann Scheer, ook wel de ‘Duitse Al Gore’ genoemd, is een wereldautoriteit op het gebied van zonne- en windenergie. Hij komt op 18 & 19 mei op uitnodiging van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen naar Arnhem (HAN) om een  lezing en masterclass te verzorgen in het kader van de Creative Masterclasses. Scheer laat zien hoe we nu de omslag kunnen maken naar een duurzame toekomst en welke kansen we kunnen benutten, zeker in tijd van crisis.

Het programma staat online en inschrijven kan op de HAN site.

Uitnodiging downloaden (pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    links for 2009-03-26

    Video aankondiging HAN met 3 groene initiatieven op de AutoRAI (tags: han hogeschoolvanarnhemennijmegen smile prautotype003 go4dakar duurzaamheid duurzaam) Uitnodiging Digevent Op 8 april 2009 organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This