28 mei 2009: HAN Symposium Duurzaamheid

Net toen ik een gesprek had met Kyra Rothuijzen, projectleider online communicatie van HAN Techniek meldde ze me dat er 28 mei een symposium is over duurzaamheid. Dit symposium wordt gehouden door het Applied Research Laboratory-Automotive (ARL-A) onderdeel van HAN Automotive.

Hieronder tref je het programma aan. En op de speciale pagina van dit symposium kun je je aanmelden.

Ook te vinden in de kalender van Upcoming.

Programma

10.00 uur Ontvangst

Inleidende sprekers: Kristel Baele (HAN CvB), Richard Smokers (CE Delft, het onafhankelijke Delftse onderzoeks- en adviesbureau Committed to the Environment).

Middag: Parallelsessies: u kunt zich inschrijven voor 2 sessies, met 1 alternatief

Parallelsessies

* 13:30 – 14:00 schone brandstoffen en hybride aandrijving (Alternative fuels in the internal combustion engine) & besparing van brandstof door lichtere bedrijfsvoertuigen (Weight optimized vehicle design)
* 14:00 – 14:40 efficiënt omgaan met resources (Lean manufacturing) & de uitdaging duurzaamheid
* 15:00 – 15:30 schone brandstoffen en hybride aandrijving (Hydrogen for automotive applications) & schone brandstoffen en hybride aandrijving (Alternative fuels in the internal combustion engine)
* 15:30 – 16:00 besparing van brandstof door lichtere bedrijfsvoertuigen (Weight optimized vehicle design) & de uitdaging duurzaamheid (Sustainable Value Chain Management)
* 16.00 uur Afsluiting/Borrel

Pauze activiteiten: Presentaties/bezichtigen van (student)projecten

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?