Select Page

1e motorrun van Go-4Dakar auto!

1e motorrun van Go-4Dakar auto!

Ha die jongens zijn enthousiast op het eind van het filmpje 😉 6 maart hadden ze hun eerste testrun met de Go-4Dakar auto. En ze filmden het! That’s fun. Leuk om zo’n filmpje te hebben van deze mijlpaal. En let ook even op de 2e keer als ze de auto starten.

En dit schreven ze bij hun omschrijving:

"1e testrun van het Go-4 Dakar voertuig op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HTS Autotechniek) 5-cilinder 2.5 liter turbodiesel, vrij programmeerbaar MMS etc Meer info: www.go4dakar.nl"

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This