Select Page

Videoblog: Waterlab HAN Civiele Techniek

Videoblog: Waterlab HAN Civiele Techniek

Indrukwekkend! Ik keek mijn ogen uit. Een heuse rivier in het HAN gebouw van Bouwtechniek. Enkele studenten van Civiele Techniek waren metingen aan het doen in dit waterlab aan een dam. Ze lieten daar golven op los, die ze varieerden in lengte, snelheid en stijlheid. Op die dam hadden ze stenen gelegd om te kijken wat voor effect de golven daar op hadden.
Andere leerlingen waren bezig met overlaten. Grote en kleine. Daar moest ook aan gerekend worden en ingesteld. Prachtig dat klotsende water en die bonkende pompen.
Ik heb er dus geen muziekje ondergezet, omdat dit geluid van water en pompen ook als muziek in de oren klinkt. Klik voor de video op de Verder Lezen regel.
Foto’s blogde ik al eerder.HAN waterlab civiele techniek from Hans Mestrum on Vimeo.

Bekijk de video in Vimeo.of in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Videoblog: Pabo studenten beleven techniek bij Built Environment

    Gisteren was er een leuke workshop bij HAN Built Environment. Pabo studenten van de minor Wetenschap & Techniek kwamen namelijk een bootje bouwen. Het ging daarbij om een optimaal resultaat tussen draagvermogen en weerstand. Met veel enthousiasme g…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This