Select Page

Videoblog: subsidie voor prautotype 003

Videoblog: subsidie voor prautotype 003

Gedeputeerde Annelies van der Kolk van de provincie Gelderland heeft donderdagmiddag 12 februari € 100.000,- projectsubsidie voor Prautotype 003 overhandigd aan Kristel Baele, lid van het College van Bestuur van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Erik de Zwart interviewde beide dames voor de tv-camera en ik filmde het geheel. Zo kun je en horen wat het project inhoud, waarom de subisie wiordt uitgereikt e.d. en kijk je achter de schermen mee van een opname.
Er was ook nog even een grappige samenwerking tussen de cameraman en mij, waarbij de cameraman via mijn camerazoeker het geheel filmde.
De foto’s staan ook weer online. Hieronder vind je de YouTube video in hoge kwaliteit. Je kunt de video ook in high definition kwaliteit bekijken in YouTube of door op het HQ/HD icoontje te klikken in de video zelf. De video staat ook weer in VimeoBekijk video op YouTube

Update: helaas is deze video even niet zichtbaar tot dat de betreffende items in de uitzending zijn geweest van RTL 7.
Update 2: de uitzending is geweest, dus de video mag weer online van de reguliere media een maand later 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This