Videoblog: subsidie voor prautotype 003

Videoblog: subsidie voor prautotype 003

Gedeputeerde Annelies van der Kolk van de provincie Gelderland heeft donderdagmiddag 12 februari € 100.000,- projectsubsidie voor Prautotype 003 overhandigd aan Kristel Baele, lid van het College van Bestuur van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
Erik de Zwart interviewde beide dames voor de tv-camera en ik filmde het geheel. Zo kun je en horen wat het project inhoud, waarom de subisie wiordt uitgereikt e.d. en kijk je achter de schermen mee van een opname.
Er was ook nog even een grappige samenwerking tussen de cameraman en mij, waarbij de cameraman via mijn camerazoeker het geheel filmde.
De foto’s staan ook weer online. Hieronder vind je de YouTube video in hoge kwaliteit. Je kunt de video ook in high definition kwaliteit bekijken in YouTube of door op het HQ/HD icoontje te klikken in de video zelf. De video staat ook weer in VimeoBekijk video op YouTube

Update: helaas is deze video even niet zichtbaar tot dat de betreffende items in de uitzending zijn geweest van RTL 7.
Update 2: de uitzending is geweest, dus de video mag weer online van de reguliere media een maand later 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This