Select Page

Videoblog: sfeerimpressie Studiecentra HAN

Videoblog: sfeerimpressie Studiecentra HAN

In het kader van de lancering van hun nieuwe website maakte ik een video van alle Studiecentra van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik was dus op alle lokaties in Nijmegen en Arnhem.
Je ziet daarnaast ook een studente de nieuwe website bekijken. Daarvan, en dan met name van de nieuwe zoekwidget HANQuest, maakte ik al eerder een screencast.

Of bekijk de video in high definition in YouTube door rechtsonder te klikken in de video hierboven (na op play geklikt te hebben) en dan HD te kiezen of in Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This