Select Page

Videoblog: project studenten HAN Elektrotechniek

Videoblog: project studenten HAN Elektrotechniek

Ik volgde een tijdje een groep studenten van HAN Elektrotechniek. Constant Raes, docent bij elektrotechnie en veel bezig met voorlichting ,  had me gevraagd om wat videobeelden te maken gedurende een project. Daarbij kwam ik in allerlei lessen. Al die lessen hadden samenhang. Het eindresultaat was een soort versterkertje waaraan een microfoon aangesloten moest worden en waar geluid uit komt. Om zoiets te kunnen bouwen heb je de nodige bagage nodig die aangereikt werd in de theorielessen of praktica. Op het eind van de video zie je een aantal studenten het eindproduct demonstreren aan docenten. Ook zie je het verslag dat doorgenomen wordt.
De bedoeling is nu dat een paar studenten (je ziet ze in het begin) een beschrijving maken bij deze video, die dan op de HAN website gezet kan worden. Zo kunnen toekomstige studenten zich weer een beter beeld vormen van wat er gebeurd bij elektrotechniek en zien ze alvast een paar docenten. Een blik in de keuken van elektrotechniek keuken dus.
Onderstaande video is in high definition. Maar dat kun je af zetten door op het icoontje te klikken in de video (voor betere performance). Je kunt de video ook in YouTube bekijken als je hieronder geen video ziet of de bandbreedte te laag is waardoor de video gaat haperen.
HAN Elektro project from Hans Mestrum on Vimeo.

Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Ella Hueting

    Tjonge, dit ziet er knap uit! Leuk om te zien hoe zo’n proces werkt: eerst de theorie en dan aan de hand van de theorie de praktijk. Mooi dat studenten dit in zo’n korte tijd kunnen maken. Wie wil er nu nog geen elektrotechniek gaan studeren?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This