Videoblog: Powerweek HAN studenten IMC

Videoblog: Powerweek HAN studenten IMC

Sfeer, emotie, levenslessen, creativiteit, magische sfeer laten zich moeilijk vangen. Want dat was de sfeer ik voelde tijdens mijn bezoek aan de Powerweek van studenten HAN Informatica, Media & Communicatie. Dus eigenlijk doet deze video afbreuk aan dat wat daar in de Ardennen gaande is. Maar om een inkijkje te nemen in het ei van Guido, kennis te maken met de mensen die er zijn, de creaties die gemaakt worden toch maar even wat beelden. Voor foto’s kun je naar deze set.
Oh ja, kijk vooral even naar het interviewtje wat ik had met David van de Universiteit van Leuven. Heel bijzonder wat hij verwoord. Het gebeuren in de Ardennen na zijn presentatie heeft hem geraakt, beter nog, geroerd. Ik merkte dat zijn verhaal mij ook trof, net zoals het gesprek met Guido.
Zo, verder maar geen woorden. Laat de beelden maar spreken en bedenk dat het echte gebeuren veel magischer was. Klik op de Verder Lezen regel.


Powerweek studenten HAN Informatica, Media en Communicatie from Hans Mestrum on Vimeo.

Naar de video in Vimeo of in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This