Videoblog: mannen en hun auto op TT circuit in Assen – HAN Automotive event

Videoblog: mannen en hun auto op TT circuit in Assen – HAN Automotive event

Brrr wat was het er koud. En zeker boven op het dak van de VIP-lounges waar ik gestaan heb. Maar dan heb je ook wel een prachtig overzicht over het TT circuit en over het HAN Automotive Event. Tjee wat een groot circuit is dat zeg! Ik had er geen flauw benul van, maar dat het zo groot zou zijn had ik niet verwacht. De taxi-chaffeur reed me helemaal rond.

En gaaf is het dan om eens in de pitstraat rond te lopen en bij de rijvaardigheidsinstructeurs mee te mogen kijken. Natuurlijk sprak ik ook even met wat studenten van de HAN. Man wat waren ze trots dat ze dit HAN Automotive Event nu toch voor elkaar hadden gekregen. En terecht, want het was een puike organisatie. Het liep echt op rolletjes. Overal zag je groepjes coureurs of coureurs-in-spe bezig met hun opdrachten. Dat ging in een soort carroussel. Dus telkens draaide ze door naar een volgend onderdeel. Ze werden dan ‘opgehaald’ door een auto van de organisatie en over het parcour naar de volgende oefening gereden. En natuurlijk verkenden ze het parcours en deden ze een echte race.

Ondanks de kou vond ik het een indrukwekkend schouwspel dat bij mij ook de nodige adrenaline vrij maakte. Maar toen iemand vroeg of ik een rondje mee wou, heb ik toch maar bedankt. Nee, daar heb ik maar niet aangewaagd. Het ging zo knetterhard, bleh. Ben bang dat ik onderweg gillend voorin zou zitten.

Hieronder een korte sfeerimpressie van het event in HQ (hogere kwaliteit). Als je de video in HD wil zien hier op deze blog kun je na het starten van de video linnksonderin op HD klikken, Foto’s vind je hier.


Bekijk video op YouTube

Of bekijk de video in high definition in Vimeo of YouTube HD (voor YouTube HD stevige pc en breedband nodig).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This