Select Page

Statistiekies, video en presentatie

Statistiekies, video en presentatie

Vandaag en morgen ben ik bezig met het op een rijtje zetten van de statistieken van alle HAN content in januari op mijn weblog, podcasts, foto’s, video etc., het editten en uploaden van een video van HAN Elektro (wie niet kan wachten op de YouTube video kan hem alvast bekijken in Vimeo) en het voorbereiden van een presentatie voor woensdagmiddag als ik studenten van de masteropleiding Mediapedagogiek op bezoek krijg van Kenniscentrum Pedagogiek Zwolle van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This