Select Page

Screencast: HAN Online Proefstuderen

Screencast: HAN Online Proefstuderen

Kijk dit vind ik mooi: HAN Online Proefstuderen. Daarmee kunnen scholieren van HAVO/VWO en natuurlijk ook MBO-ers eens in de keuken kijken bij een 4-tal opleidingen en een week studeren. Met huiswerk, theorie, quizen en video’s.
Ik heb er een screencast van gemaakt. Een screencast is een video die je van je scherm maakt en waarin je uit kunt leggen hoe iets werkt. Als je dus audio aan hebt staan dan hoor je mij uitleg geven bij wat je ziet.
En natuurlijk kun je het ook echt in de praktijk doen. Ga naar de speciale HAN Online Studeren website.


Bekijk video op YouTube

De video in high definition bekijken in Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This