Select Page

Internationale ict-conferentie IPROF bij HAN

Ik wist het al een tijdje, maar lees het net op de website van de HAN: de IPROF09 conferentie dit jaar bij de HAN van 12 t/m 15 februari.
Ik zal er een impressie van maken via foto’s en video.
Het doel van de internationale ict-conferentie IPROF-09 is om samenwerking tussen ict-professionals te bevorderen en ervaringen uit te wisselen. Werkgroepen gaan met verschillende thema’s aan de slag onder de noemer ‘ICT Professionalism: a Global Challenge’. De conferentie wil een ontmoetingsplaats bieden voor experts op het gebied van ict-beroepen en -onderwijs, waaronder beleidsmakers en onderzoekers.

Enkele documenten in Scribd:
achtergrondinformatie
programma
workshops

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This