Select Page

HAN Civiele Techniek Student op stage in Kazachstan

Jeroen Endhoven, student bij HAN Civiele Techniek is op stage in Kazachstan. En wel in Aktau op preciezer te zijn. Hij houdt van zijn reis en activiteiten een weblog bij. Mooi zeg om dat zo te kunnen lezen. Jeroen schrijft erg leuke blogpostings, waarmee je prachtig beeld krijgt van zijn ervaringen daar. En natuurlijk zet hij er ook foto’s op en wordt er gereageerd op zijn berichten.
Trouwens een mooie widget hebben ze daarop waarbenjij.nu. Zie hieronder. Door te klikken op een bericht of foto ga je naar de website. Er is ook een webfeed/RSSfeed van deze weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This