Select Page

Fotoblog: HAN Waterlab Civiele Techniek

Vandaag was ik in het waterlab van HAN Civiele Techniek. Hieronder een foto-impressie. Erg indrukwekkend! Een video volgt.

Klik op de Verder Lezen regel. Je krijgt dan een kijkje in de keuken van dit bijzondere lab. Er kan o.a. een rivier nagebootst worden.


Naar de fotoset.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. John van den Hooven

  Hoi Hans,
  Leuk zo’n reportage. Niet iedereen is zich namelijk bewust dat het bezit en gebruik van zo’n lab niet bij alle “HTS’en” in Nederland nog mogelijk is.
  En zelfs bij het waterloopkundig lab (in delft) zijn de grote simulatie modellen (o.a. in de noordoostpolder) gesloten. Er zijn alleen nog maar een beperkt aantal modellen in gebruik voor de validatie van hun computersimulaties.
  Mischien hebben de mensen van het lab je ook nog verteld dat dit een deel is dat nog over is van het oude civiel gebouw en dat de huidige BCT vleugel er als het ware omheen gebouwd is.
  Nogmaals leuk om zo te laten zien wat we in huis hebben!
  Doe je ook nog een keer de houtbewerkings werkplaats?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @John: ja mooi he. Ik ga ook nog een keer naar het asfaltlab. Ben benieuwd wat daar te zien is. De houtbewerkingsplaats heb ik nog geen aanvraag voor gekregen, maar ik neem aan dat die wel komt.
  Trouwens de video die zo online komt is ook mooi. Heerlijk dat klotsend water en gebonk van machines.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Videoblog: Waterlab HAN Civiele Techniek

  Indrukwekkend! Ik keek mijn ogen uit. Een heuse rivier in het HAN gebouw van Bouwtechniek. Enkele studenten van Civiele Techniek waren metingen aan het doen in dit waterlab aan een dam. Ze lieten daar golven op los, die ze varieerden in lengte, snelhei…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This