Select Page

Fotoblog: HAN Expertweekend – foto’s Guido van Nispen

De HAN Powerweek startte afgelopen weekend met een Expertweekend met een aantal digitale experts in de Ardennen. Komende week zullen een aantal studenten van HAN Informatica, Communicatie en Media zich in met bijzonder programma ophouden in de Belgische Ardennen. Voor zover ik begrepen heb om het dig-event vorm te geven. Dit alles onder de bezielende leiding van o.a. Guido Crolla (foto hiernaast).
De expert mochten afgelopen weekend dus al hun inspiratie kwijt. Onderstaande fotoreportage van Guido van Nispen geeft een prachtig doorkijkje. Woensdag a.s. ga ik er naar toe om foto’s en video te maken.Naar de fotoset in Flickr.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Guido van Nispen

    Hans het was een zeer de moeite waard weekeinde. Inspirerende mensen in een relaxte setting en lekker eten. Jammer dat je er dit weekeinde nog niet bij was. Veel plezier in elk geval later van de week en ik ga je verslag zeker bekijken.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This