Fotoblog: HAN Expertweekend – foto’s Guido van Nispen

De HAN Powerweek startte afgelopen weekend met een Expertweekend met een aantal digitale experts in de Ardennen. Komende week zullen een aantal studenten van HAN Informatica, Communicatie en Media zich in met bijzonder programma ophouden in de Belgische Ardennen. Voor zover ik begrepen heb om het dig-event vorm te geven. Dit alles onder de bezielende leiding van o.a. Guido Crolla (foto hiernaast).
De expert mochten afgelopen weekend dus al hun inspiratie kwijt. Onderstaande fotoreportage van Guido van Nispen geeft een prachtig doorkijkje. Woensdag a.s. ga ik er naar toe om foto’s en video te maken.Naar de fotoset in Flickr.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Guido van Nispen

    Hans het was een zeer de moeite waard weekeinde. Inspirerende mensen in een relaxte setting en lekker eten. Jammer dat je er dit weekeinde nog niet bij was. Veel plezier in elk geval later van de week en ik ga je verslag zeker bekijken.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This