Select Page

Fotoblog: scheuren op TT circuit Assen – HAN Automotive Event

Een echt jongensbezigheid volgens mij. Dat scheuren op een circuit. Het was vandaag nl. de dag van het HAN Automotive Event op het TT circuit in Assen. En ik moet zeggen, je voelde de vibes. Brullende motoren, ronkende auto´s, piepende banden en gaspedalen die net iets te vaak op en neer gingen. Met zoiets als open dag heb je natuurlijk iets speciaals.

Ik heb niets met auto’s en snelheid, maar ik moet zeggen dat ik het toch een heel indrukwekkend spektakel vond. Het rondlopen in de pitstraat, het zo dicht bij het circuit kunnen komen en het bijwonen van allerlei rijvaardigheidsonderdelen zorgde ervoor dat mijn hart toch sneller ging kloppen.

Het circuit was in 2 gedeeltes gesplitst en de groep deelnemers ook. Zo was er een min of meer gevorderde groep en een groep met minder ervaring. Er werden allerlei oefeningen gedaan, waarvan ik er een aantal gezien heb. Zo zag het remmen en uitwijken, het slalommen en het verkennen en in de juiste ‘lijnen’ het parcours over scheuren.

En toen gingen ze los al die mannen die de lessen met goed gevolg hadden doorlopen. Ze mocht rond half 1 eindelijk vol gas over circuit denderen. Jeetje wat een snelheid hadden ze en wat een durf. Af en toe ging er ergens een auto dwars en werd er door de baanmarchall driftig gezwaaid met vlaggen.

Overigens waren het allemaal gewone auto’s die op het circuit rondreden. Maar jonge wat kunnen die auto’s hard! Zeker op het rechte eind.

‘s Middags was er ook nog een bijeenkomst van oud-studenten van alumnivereniging Volante. Ik was toen al weer op weg naar huis. Ongeveer 2 1/2 uur treinen vanuit Assen.

Hieronder tref je (onder de Verder Lezen regel) de foto’s aan. Je ziet ook de Go-4Dakar rally-raid auto en een eerdere Prautotype conceptcar.Naar de fotoset.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This