Select Page

Bijdragen HAN aan HBO-congres

Ik las net het volgende op Hanovatie over het a.s. HBO-congres:


“Vormgeven aan vernieuwing is het thema van het hbo-congres 2009. Het congres opent met een inleiding van president van De Nederlandsche Bank, Nout Wellink. Daarnaast zijn er workshoprondes met bijdragen van de HAN, is er de uitreiking van de Innovatieprijs en zijn er rondetafeldiscussies over internationalisering. Studenten geven hun visie op vernieuwing.
Joop Pauwelussen (lector Mobiliteitstechnologie en directeur onderzoek Instituut Automotive) en Arthur Appelman (onderwijscoördinator HAN Automotive) verzorgen een workshop over de kruisbestuiving tussen excellent onderwijs en excellent onderzoek. De titel van de workshop is Weg(-wijs) met de kenniskring (Lectoraten; van kenniskring tot kennisdelen).”


Aanmelden kan via de website van de HBO-raad.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This