Select Page

Videoblog: HAN Embedded Systems Engineering gadget voor D&D Mechatronics

Videoblog: HAN Embedded Systems Engineering gadget voor D&D Mechatronics

Ik mocht even meekijken bij de eindpresentaties van 1e jaars Embedded Systems Engineering die een gadget moesten opleveren voor het bedrijf D&D Mechatronics. De foto’s heb ik al eerder geblogd. Hieronder komen in de video een paar studenten aan het woord, die hun gadget laten zien.
Update: link naar YouTube. Ook in normale kwaliteit. Mocht de video wat haperen schakel dan high definition uit in bovenstaande video of bekijk de normale kwaliteit video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This