Select Page

Videoblog: eindpresentaties HAN Embedded Systems Engineering

In deze video zie je 2e jaars studenten van HAN Embedded Systems Engineering hun eindproducten demonstreren en uitleggen aan docenten. Ook zie je Martine in gesprek met een student ten behoeve van een nieuwsitem op de HAN website. Leuke sfeer was het. Zie daarvoor ook de foto’s in het vorige bericht. Het is de moeite waard om deze video even helemaal te bekijken, omdat je veel studenten aan het woord hoort en zo een mooi kijkje in de HAN-studenten-keuken kunt krijgen. Daarnaast zie je ook nog al wat techniek langs komen.


Eindpresentaties hoovercrafts bij HAN Embedded Systems Engineering from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This