Select Page

Videblog HAN CiCa@Watermuseum: eindpresentaties

Videblog HAN CiCa@Watermuseum: eindpresentaties

Vanmorgen was ik even in het Watermuseum in Arnhem bij de eindpresentaties van studenten van HAN Informatica, Media & Communicatie. Ik blogde al een paar foto’s.
Jammer dat ik er niet langer bij kon zijn. Maar bijgaande video geeft toch een inzicht in de applicaties die ontwikkeld zijn. Uiteraard hebben de studenten ook uitgebreid uitgelegd hoe het project is gegaan, wat ze gedaan hebben en was er de nodige onderbouwing. Ik heb dat even uit de video gehaald omwille van de lengte van de video.
Hieronder de video in high definition vanuit Vimeo. Zodra de YouTube versie beschikbaar is zal ik een link opnemen naar die versie voor die bezoekers die Vimeo niet kunnen zien.


HAN CiCa @ Watermuseum Eindpresentaties from Hans Mestrum on Vimeo.

YouTube video.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This