Select Page

Videblog HAN CiCa@Watermuseum: eindpresentaties

Videblog HAN CiCa@Watermuseum: eindpresentaties

Vanmorgen was ik even in het Watermuseum in Arnhem bij de eindpresentaties van studenten van HAN Informatica, Media & Communicatie. Ik blogde al een paar foto’s.
Jammer dat ik er niet langer bij kon zijn. Maar bijgaande video geeft toch een inzicht in de applicaties die ontwikkeld zijn. Uiteraard hebben de studenten ook uitgebreid uitgelegd hoe het project is gegaan, wat ze gedaan hebben en was er de nodige onderbouwing. Ik heb dat even uit de video gehaald omwille van de lengte van de video.
Hieronder de video in high definition vanuit Vimeo. Zodra de YouTube versie beschikbaar is zal ik een link opnemen naar die versie voor die bezoekers die Vimeo niet kunnen zien.


HAN CiCa @ Watermuseum Eindpresentaties from Hans Mestrum on Vimeo.

YouTube video.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This