Select Page

Themalunches met Ella Hueting

Mooi initiatief vind ik dat. De themalunches van Ella Hueting, directeur van onze faculteit Techniek, met alle instituten. Vandaag hadden we met de staf van de faculteit zo’n bijeenkomst. Goed verzorgd met lekkere broodjes en heerlijke salade kregen we de gelegenheid van gedachten te wisselen naar aanleiding van een presentatie van Ella. Deze presentatie heeft ze bij alle instituten gegeven en ze heeft de presentatie ook op haar blog staan.
Ik hou hier wel van, die openheid en betrokkenheid. Hieronder de presentatie zoals ze die gaf bij Autotechniek. Hij is vergelijkbaar met die wij vanmiddag te zien kregen. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die hier aan moeten wennen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This