Select Page

Statistieken: presentaties en documenten online

Al eerder noemde ik het aantal bezoekers op mijn weblog en op mijn video en fotostream. Ook interessant is het om je bezoekers op je presentaties in SlideShare en Scribd is te bekijken. SlideShare gebruik ik om mijn eigen presentaties te uploaden of die van collega’s of contacten van de HAN. Daarna kan ik ze in mijn blog opnemen door simpel wat code te plakken. In Scribd kan ik documenten kwijt die ik ergens in wil laten zien, zoals op deze blog. Het zijn bijv. vaak pdf’s of Word documenten. Maar het kunnen ook MindMaps zijn. Die documenten gaan ook weer een eigen online leven leiden. Het is weer verrassend te zien hoe ze ‘connecten’.
Belangrijk ook hier is weer het taggen, ofwel labellen van alles wat je upload. Dat vergemakkelijkt het vinden door anderen van je documenten.
Een mooi voorbeeld is de nieuwjaarsspeech van Ella Hueting die ik gisteren heb geuploaded naar Scribd. Die is dus vandaag al 66x bekeken!


Scribd 9140
SlideShare 33000

Nu ik weet wat mijn content online ‘doet’, ga ik eens bekijken wat dat betekent voor de HAN. Ofwel ik bekijk de periode van 1 sept. 2008 t/m 31 dec. 2008. Binnenkort zal ik daar ook weer verslag van doen op deze blog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This