Poken in het journaal

Poken in het journaal

Ja ik heb er ook net een. Een poken. Een wat? Noem het maar een digitaal visitekaartje. Verschillende social networks zoals facebook, linkedin, twitter en hyves maken er deel van uit. Als je de sleutelhanger (poken) tegen een andere poken sleutelhanger houdt, connect je met die persoon en kun je de genoemde social networks toevoegen van de ander.
Tenminste, ik geloof dat het zo werkt 😉 Ik moet ook nog wat poken-vriendjes sparen en dan weet ik hoe het echt werkt.

Hieronder zie je hoe het werkt


Bekijk video op YouTube

Vandaag was dit fenomeen op het journaal. Leuk, je ziet een aantal twitteraars/bloggers/pokers.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Marusjka

  Hoi Hans,
  Ik dacht meteen aan jou. Hoe lang geleden heb jij dit al wel niet verteld?!
  Groetjes,
  Marusjka

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @Marusjka ja maar dit is pas het begin van uitwisseling van je identiteitsgegevens. Nog steeds moet je naar andere site toe om ze echt uit te wisselen.
  @fred ja wilde wel eens kijken wat het is. Vind het idee en principe wel gaaf. Maar eens zien wat het wordt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This