Select Page

Podcast van mijn presentatie Nieuwe Media

Ik dacht dat mijn voicerecorder niet veel had opgenomen van de presentatie Nieuwe Media die ik afgelopen dinsdagavond hield voor deeltijd studenten van HAN Economie & Management. Maar wat blijkt, er staat toch nog 1 1/2 uur op. Dat is op een minuut of 5 na de hele presentatie. Dus zet ik de audio van de presentatie hier neer als podcast.
Ik zal kijken of ik nog tijd heb om er ook een SlideCast van te maken. Daarin kun je dan automatisch door de sheets laten bladeren terwijl je de audio hoort.

Download mp3 file (1 uur en 35 min,80 mb)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This