Select Page

HAN lector Jaap van Till over Hyperkamers

"Voor het echt doorbreken van Domotica en ICT in woningen zijn er nu een aantal blokkades. Met Hyperkamers kunnen we die doorbreken, maar dan moeten we het wel expliciet zelf willen. Om dit voorstel kracht bij te zetten vraag ik de NetGen’er een mailtje te sturen naar hyperkamer (at) gmail (punt) com met in de subjectregel: ‘Ja ik wil’ of ‘idee’ zodat we het P2P verbeterd kunnen gaan opstarten."

Dat is de vraag van HAN lector Jaap van Till. Hij legt het concept uit in een artikel in Scienceguide. Heel interessant! Stuur je een mailtje naar hem?

Hij heeft ook nog een voorstel voor de regering. Politici, lezen jullie mee?

"Mijn voorstel is om de economie in Nederland slim te stimuleren, niet alleen door banken te redden en het bedrijfsleven te stimuleren, maar om ook serieus iets voor de jonge motoren van onze toekomst te doen. Ik daag de regering uit om 300 miljoen Euro te steken in het ontwikkelen, installeren en aansluiten van HyperKamers voor de hyperconnected NetGen van ons land."

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This