Select Page

HAN Lean Event 2009: het MKB staat sterker met Lean!

Op 29 januari 2009 organiseert de HAN het eerste HAN Lean Event met als thema "het MKB staat sterker met Lean!". Uiteraard zal ik daar bij zijn en er verslag van doen via video en foto’s.

Tijdens dit event zal Dr. Vincent Wiegel een korte inleiding verzorgen over de rol de HAN voor het MKB kan vervullen en zal een spreker uit het MKB vertellen over zijn ervaringen met Lean Manufacturing. Bovendien zullen de studenten van de Minor World Class Manufacturing laten zien tot welke resultaten de door hen uitgevoerde projecten hebben geleid.

Ik heb ook even uitgebreide achtergrondinformatie van het Lean-concept online gezet.

Op de website van het event staat ook informatie en het programma en kun je je aanmelden.

Update: HAN Lean Event 2010 is op 28 januri 2010

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This