Select Page

HAN Elektrotechniek: De balansplaat

HAN Elektrotechniek: De balansplaat

Hieronder een presentatie en een video van een groep die de opleiding Elektrotechniek volgt van de onderwijseenheid "Mechatronica en Embedded Control" uit de hoofdfase van de opleiding. De opdracht was het bedenken, ontwerpen en realiseren van een mechanisch systeem waarin met regeltechniek (met een camera als sensor, vision) een bepaald doel wordt bereikt, zoals het stilleggen van een voorwerp op een plaat of het transporteren van een object van plaats A naar plaats B.
Als het een beetje meezit kan ik ze voor de camera krijgen om ze te interviewen en hun opstelling te demonstreren.
Prachtig gedaan! Overigens, er zit geen geluid bij de video, dus dat ligt niet aan uw instellingen.


Bekijk video op YouTube

De Balansplaat
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: balansplaat electrotechniek)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Ella Hueting

  Beste Koen, Ivo, Erwin,Tom, Jasper, Kevin,
  Wat een prachtig project hebben jullie gedaan. Ik kan het op zijn inhoudelijke waarde niet schatten, maar het ziet er indrukwekkend uit. Ik heb jullie laatst ook ‘live’ aan het werk gezien, toen moest er nog het een en ander afgesteld worden begreep ik. Het is ook mooi om te zien hoe jullie hiermee de harde techniek zichtbaar maken voor (geinteresseerde) leken op dit gebied.Ben benieuwd of jullie er ook al concrete toepassingen voor hebben.
  Hartelijke groet,
  Ella Hueting
  Directeur Faculteit Techniek

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This