Select Page

Fotoblog: Hoovercrafts bij HAN Embedded Systems Engineering

Vanmiddag was ik bij HAN Embedded Systems Engineering op bezoek en wel bij de 2e jaars studenten die hun eindproducten lieten zien aan docenten en medestudenten. Zo hebben ze een hoovercraft gemaakt waarbij ze de printplaten met chips, controllers e.d. zelf hebben samengesteld. Daarnaast hebben ze besturingssoftware geschreven om het vaartuig te kunnen besturen. Sommige groepen bestuurden de hoovercraft via hun laptop en anderen laadden de software van hun laptop in de microcontrollers. Indrukwekkend om te zien hoe ze werkten. Hieronder krijg je een beeld van deze middag door middel van een fotoset. Ik heb ook een video gemaakt waarop we het een en ander zien en we ook studenten aan het woord horen. Maar die komt later.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Presentaties HAN Embedded Systems Engineering

    Hieronder tref je 2 uitstekende presentaties aan van studenten Embedded Systems Engineering van de HAN in Arnhem. Al eerder blogde ik de video van de hoovercrafts en de foto´s. Door op een titel te klikken aan de rechterkant kun je de presentatie …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This