Select Page

Abraham

Woensdag word ik het, morgen vier ik het en vandaag werd ik verrast door mijn vriendenclub (ja vrienden al vanaf de lagere school). Ik werd opgehaald om via een fotopuzzeltocht langs voor mij dierbare plekjes in Boxtel terecht te komen in een cafe voor een pilsje. Onderweg pikte ik 1 voor 1 de groep op en moest ik collecteren voor het ‘rondje’ dat ik ging geven in het cafe.
Ben benieuwd wat het morgen allemaal wordt 😉 Dit was in ieder geval een prachtig begin.

Abraham Hans 24012009 015 Abraham Hans 24012009 030 Abraham Hans 24012009 027Abraham Hans 24012009 035

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. André Manssen

  Dag Hans,
  Alvast van harte gefeliciteerd en veel plezier de komende dagen!
  Ik word a.s. maandag 60!

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Goh Hans, laat ik nou denken dat je één dagje jonger was! Ik had 28 januari staan.
  Alvast langs deze weg VAN HARTE!

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Oeps! Neem me niet kwalijk Hans. Ik had het dus TOCH goed genoteerd (28 januari 1959).
  Ik had even niet in de gaten dat het vandaag al weer de 25e is 🙁
  Komt waarschijnlijk omdat ik al meer dan twee weken (misschien al wel drie) een griep heb die zijn weerga niet kent. Ik zweef zo’n beetje half wakker/half slapend door de tijd in afwachting van het moment dat ie weer vertrokken is.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @fred en andre: bedankt voor de felicitaties.
  @fred beterschap!
  @andre gefeliciteerd!

  Antwoord
 5. Martijn Zoet

  Hans,
  Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.

  Antwoord
 6. Willem

  Zo, nu is het 28 januari en kan ik je van harte feliciteren met je 50ste verjaardag!

  Antwoord
 7. Hans on Experience

  Abraham (2)

  Ik zit nog even na te doezelen, na te genieten. Een heerlijke dag was het. Vanochtend waren een paar mensen van ‘de vriendenclub’ al de nodige zaken aan het installeren terwijl ik nog onder de douche stond. Een Abraham werd pontificaal vrij zichtbaar n…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This