Select Page

Video’s: Maxime Verhagen Twittert

Ja dat wist ik natuurlijk al even, want ik heb ook wat tweets met @maximeverhagen gewisseld en er antwoord op gekregen. Maar eergisteren waren er enkele tweeps bij hem op bezoek in Den Haag. En ze hebben dat bezoek gefilmd. Ik vind het altijd weer bijzonder om door middel van een simpel filmpje zo in de keuken uh kamer bij de minister te kunnen en mogen kijken.
Want ik prijs minister Verhagen dat hij de digitale media niet schuwt en bijvoorbeeld meedoet met Twitter. Hij krijgt daardoor een gezicht en de afstand tussen hem (lees: een klein stukje politiek) en mij wordt er kleiner door merk ik.
Leuk om de lives videotreams te zien via een gsm naar ustream.tv. Hieronder zet ik ze even neer zodat je mee kunt kijken. Daarnaast zet ik er ook even de Vimeo video’s neer. Lekker authentieke grassroot videootjes en wat nettere. Heerlijk dat een bewindspersoon hier aan mee doet. Mooi mooi mooi!!


M. VERHAGEN. TWITTER ! from rotjong on Vimeo.


@MaximeVerhagen from rotjong on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Willem

  Heb het natuurlijk ook gevolgd en ik vind het geweldig!
  In mijn presentaties laat ik vaak het filmpje zien van Wim Kok die zich door een basisschool kind laat uitleggen hoe hij een computer met een muis moet bedienen. Hoe pijnlijk was dat toen!
  En dan dit, een minister die Twitter omarmt, twitteraars uitnodigt enz.
  Verfrissend!!!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This