Video’s: Maxime Verhagen Twittert

Ja dat wist ik natuurlijk al even, want ik heb ook wat tweets met @maximeverhagen gewisseld en er antwoord op gekregen. Maar eergisteren waren er enkele tweeps bij hem op bezoek in Den Haag. En ze hebben dat bezoek gefilmd. Ik vind het altijd weer bijzonder om door middel van een simpel filmpje zo in de keuken uh kamer bij de minister te kunnen en mogen kijken.
Want ik prijs minister Verhagen dat hij de digitale media niet schuwt en bijvoorbeeld meedoet met Twitter. Hij krijgt daardoor een gezicht en de afstand tussen hem (lees: een klein stukje politiek) en mij wordt er kleiner door merk ik.
Leuk om de lives videotreams te zien via een gsm naar ustream.tv. Hieronder zet ik ze even neer zodat je mee kunt kijken. Daarnaast zet ik er ook even de Vimeo video’s neer. Lekker authentieke grassroot videootjes en wat nettere. Heerlijk dat een bewindspersoon hier aan mee doet. Mooi mooi mooi!!


M. VERHAGEN. TWITTER ! from rotjong on Vimeo.


@MaximeVerhagen from rotjong on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Willem

  Heb het natuurlijk ook gevolgd en ik vind het geweldig!
  In mijn presentaties laat ik vaak het filmpje zien van Wim Kok die zich door een basisschool kind laat uitleggen hoe hij een computer met een muis moet bedienen. Hoe pijnlijk was dat toen!
  En dan dit, een minister die Twitter omarmt, twitteraars uitnodigt enz.
  Verfrissend!!!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This