Select Page

Videoblog: webclass sustainable collaboratory

Videoblog: webclass sustainable collaboratory

Vandaag was ik even bij een webclass/lecture van HAN built environment. Mooi om te zien hoe dat ging. Het college werd via het internet gegeven door prof. dr. Erich Connell uit Amerika. Er waren deelnemers uit China, Nederland (Arnhem en Ravenstein) en van de west- en oostkust van Amerika. In deze video zie je een korte impressie.
Morgen heb ik een afspraak met Anton van Bakel, hoofddocent aan de HAN die je ook in de video in een schermpje in beeld ziet hieronder. Hij vertelt dan meer over online samenwerken en zijn rol binnen de HAN. Je ziet ook Alfred Meijers docent aan de HAN aan het woord.


Link naar de High Definition video en de normale kwaliteit video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Anton

  Vandaag een video interview gehad met Hans Mestrum. WOW wat is ie snel. Stond al op het web terwijl ik nog onderweg was van werk naar huis. We hebben afgesproken een modus te zoeken om dit soort kennis sneller te delen (nee nee niet opleggen, maar echt delen) met collega’s om daar voordeel mee te doen. Use it or lose it is een belangrijk credo wat we noemden. Zoeken naar leuke vanzelfsprekende I(C)T om je dagelijkse werk en contacten met studenten en bedrijfsleven in relatie met HAN als brug of intermediair te promoten.
  Superb and thnx

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  HAN University and East Carolina University in the news

  HAN University and East Carolina University work together on weblectures on global sustainability. See also: impression of a webclass.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This