Select Page

Videoblog: Interview met Roy van Dalm, HAN Creative Masterclasses

Videoblog: Interview met Roy van Dalm, HAN Creative Masterclasses

HAN Creative Masterclass
Vandaag weer een interessante man ontmoet bij de HAN, nl. Roy van Dalm. Hij is hoofddocent bij ICA, de Informatica en Communicatie Academie op het gebied van innovatie en creativiteit en vooral ook bezig met de Creative Masterclasses van de HAN. Zoals die van a.s. maandag met prof. Mahbubani. Daar zal hij ook moderator van het debat zijn.

Smartcities
Naast innovatie journalist/redacteur bij het Financieel Dagblad verdiept hij zich ook in Smartcities en schrijft hij op de website Sociale Innovatie. De cultuur van creativiteit houdt hem veel bezig. Niet zo verwonderlijk, want hij heeft een tijdje bij de Creative Class Group gewerkt van Richard Florida.

Video
Tijd om hem eens even aan het woord te laten.

Link naar de video in High Definiton en normale kwaliteit in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This