Select Page

Videoblog: Interview met Roy van Dalm, HAN Creative Masterclasses

Videoblog: Interview met Roy van Dalm, HAN Creative Masterclasses

HAN Creative Masterclass
Vandaag weer een interessante man ontmoet bij de HAN, nl. Roy van Dalm. Hij is hoofddocent bij ICA, de Informatica en Communicatie Academie op het gebied van innovatie en creativiteit en vooral ook bezig met de Creative Masterclasses van de HAN. Zoals die van a.s. maandag met prof. Mahbubani. Daar zal hij ook moderator van het debat zijn.

Smartcities
Naast innovatie journalist/redacteur bij het Financieel Dagblad verdiept hij zich ook in Smartcities en schrijft hij op de website Sociale Innovatie. De cultuur van creativiteit houdt hem veel bezig. Niet zo verwonderlijk, want hij heeft een tijdje bij de Creative Class Group gewerkt van Richard Florida.

Video
Tijd om hem eens even aan het woord te laten.

Link naar de video in High Definiton en normale kwaliteit in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This