Select Page

Videoblog: Frank Franssen wint 2e prijs

Videoblog: Frank Franssen wint 2e prijs

Frank Franssen (4e-jaars voltijdstudent Werktuigbouwkunde van de HAN) is op de 2e plaats geëindigd in een internationale studentenwedstrijd van het EFRC (European Forum for Reciprocating Compressors). Hij nam deel aan de wedstrijd n.a.v. zijn stage bij Thomassen Compression Systems in Rheden, die lid zijn van het EFRC. Het EFRC is een internationale organisatie, die tot doel heeft om onderlinge kennisuitwisseling tussen gebruikers, producenten en onderzoekers op het gebied van zuigercompressoren te stimuleren. Naast Thomassen zijn o.a. BASF, RWE, TU Dresden, TNO Delft, Wärtsilä Finland lid van deze organisatie.
Hieronder een kort gesprekje met hem.

Link naar High Definition video en Normal Quality video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Ella Hueting

    Frank, van harte gefeliciteerd. Wat een mooie prestatie! En dat in zo’n internationaal veld. Als faculteitsdirecteur van de faculteit techniek voel ik me natuurlijk enorm trots.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This