Videoblog: Frank Franssen wint 2e prijs

Videoblog: Frank Franssen wint 2e prijs

Frank Franssen (4e-jaars voltijdstudent Werktuigbouwkunde van de HAN) is op de 2e plaats geëindigd in een internationale studentenwedstrijd van het EFRC (European Forum for Reciprocating Compressors). Hij nam deel aan de wedstrijd n.a.v. zijn stage bij Thomassen Compression Systems in Rheden, die lid zijn van het EFRC. Het EFRC is een internationale organisatie, die tot doel heeft om onderlinge kennisuitwisseling tussen gebruikers, producenten en onderzoekers op het gebied van zuigercompressoren te stimuleren. Naast Thomassen zijn o.a. BASF, RWE, TU Dresden, TNO Delft, Wärtsilä Finland lid van deze organisatie.
Hieronder een kort gesprekje met hem.

Link naar High Definition video en Normal Quality video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Ella Hueting

    Frank, van harte gefeliciteerd. Wat een mooie prestatie! En dat in zo’n internationaal veld. Als faculteitsdirecteur van de faculteit techniek voel ik me natuurlijk enorm trots.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This