Select Page

Studenten HAN Industrieel Product Ontwerpen winnen 1e prijs!

2 studenten van de HAN opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO)zijn gister in de prijzen gevallen! Een ontwerpwedstrijd in het leven geroepen door minister Jacqueline Cramer. Zij hebben aan deze wedstrijd meegedaan in het kader van het vak Duurzaam Ontwerpen. De beloning is 10.000 euro die aangewend moet worden om het product op de markt te krijgen.
Een felicitatie waard natuurlijk voor Jorg Rijkschroeff en Ralf de Bruin!
En ze waren op tv gisteren en nog wel in het NOS Journaal. Misschien dat ik ze na de vakantie een interview kan afnemen. Zou leuk zijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This