Select Page

Wat is innoleren?

Regelmatig heb ik hier al voorbeelden in de praktijk laten zien van innoleren, maar het lijkt me toch ook handig om even stil te staan bij het concept op zich. Daarom onderstaande presentatie die ik kreeg van mijn collega Joost Bouwman van HAN Expertisecentrum Maakindustrie. Je kunt de presentatie full screen bekijken door op het diascherm onderaan te klikken of naar SlideShare zelf te gaan. Door op de vooruit- of achteruitknop te klikken of op een sheet kun je bladeren.

Innoleren Presentatie
View SlideShare presentation or Upload your own.

Naar de presentatie in SlideShare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This