Select Page

Videoblog: Workshop scratch Stedelijk Gymnasium Arnhem bij HAN

Videoblog: Workshop scratch Stedelijk Gymnasium Arnhem bij HAN

Hieronder een impressie van de scratch workhsop die Embedded Systems Engineering van de HAN samen met Technoplanet uit Arnhem gaf. Je hoort enkele leerlingen uitleggen wat ze aan het maken zijn en je ziet hoe ze te werk gaan. Niet alleen met het programmeren van hun toepassing, maar ook met het in de praktijk brengen van wat ze bedacht hebben. Daarom zie je ze ook knippen en plakken of herfststukjes maken. Een bijzonder creatieve dag. In de volgende videoblogs komen docent Hugo Arends aan het woord over scratch en zal Elma van Kruijssen wat meer vertellen over Technoplanet.

Link naar de video in YouTube in hoge kwaliteit en de video in High Definition. Je kunt de video ook in high defnition kwaliteit bekijken in Vimeo.

De foto’s vind je hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. peterter

  Ziet er indrukwekkend uit. Ik ben benieuwd naar de eindresultaten, maar wat dat ook is: het proces is vast nog veel waardevoller dan het eindproduct. Kortom: het ziet er goed uit.
  Peterter

  Antwoord
 2. Hugo Arends

  De bedoeling van de workshop is inderdaad dat het proces feitelijk het product is. Leerlingen kunnen met Scratch snel zelf aan de slag waardoor ze het web niet alleen gebruiken, maar ook zelf interactieve creaties maken. Met die positieve ervaring probeer ik ze een nieuwe blik op het web en techniek in het algemeen mee te geven.
  Hugo

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This