Select Page

Videoblog: Techniek is leuk!!

Videoblog: Techniek is leuk!!

De foto’s heb ik hier staan. Maar natuurlijk had ik ook mijn videocamera bij me en heb ik het een en ander vastgelegd. In deze korte video komen alle groepjes even aan bod en zien we een beetje met welke opdracht uit de Techniek Torens ze bezig zijn.
Leuk toch om de kinderen zo enthousiast en met plezier te zien werken met techniek. Want Techniek is leuk! En dat straalt er wel af van deze groep. Erg leuke sfeer vond ik het, waarin lekker gewerkt werd.
Voor afspelen kun je de playknop gebruiken en de knop rechts is voor groter beeld. Onder de video staat de link naar de video zelf.


De Techniek Torens op R.K. Basisschool de Leeuwenkuil from Hans Mestrum on Vimeo.

Er is ook een YouTube versie van en de video staat in blip.tv.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Ella Hueting

  Wat een leuk initiatief in de Leeuwenkuil. En wat een enthousiasme van de leerlingen. Dat moeten we in het VO en HO proberen vast te houden.

  Antwoord
 2. Jurgen

  He Hans! Wij zijn van videoblog.nl. Misschien iets voor je om daar ook eens een account aan te maken?
  Ik ben jurgen.videoblog.nl! Hopelijk vind je het wat!
  Grtnx, Jurgen

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This