Select Page

Videoblog: Sander, Maartje, Wouter en Theo

Fijn als je zo even met studenten bezig mag zijn. Heerlijk. Sander, Maartje, Wouter en Theo zijn nl. bezig met hun minor Mobile Design aan de HAN. Ze studeren Communication & Multimedia Design aan de Informatica & Communicatie Academie. Voor de minor Digital Media Production hebben ze een projectgroep Mobile Design waarin ze in samenwerking met Arnhem Direct bezig om een UIT agenda voor Arnhem te maken voor je mobiel. Handig!!
En hieronder vertellen 3 van de 4 projectgroepleden hoe het project in elkaar steekt.


Project mobile UIT agenda from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Gerjanne Tiemens

    Hoi Hans, leuk om ‘onze’ studenten terug te zien in deze video. Dank je wel voor dit soort mooie portretten!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This