Select Page

Videoblog: Presentatie innoleren van Frits Hendrickx

Frits Hendrickx student HAN Automotive (HTS Autotechniek) gaf gisteren tijdens de terugkomdag van stagiaires een presentatie over innoleren. Hij doet zijn stage en afstuderen bij Voestalpine Polynorm. Eerder had ik al een interview met hem over zijn traject.
In onderstaande video (een beetje donker, maar er was niet meer licht in het auditorium) vertelt hij zijn verhaal. Meer informatie is ook te vinden op de innoleer website. In een volgende posting zal ik de presentatie van Frits op nemen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This