Select Page

Videoblog: kijkje bij HAN EIMC

Ik had een afspraak met Tom Vermulst van HAN Experisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) om eens te bespreken of ik als docent ingezet kan gaan worden bij hen. Een beetje baldadig zette ik de camera aan en kregen we onderstaande wandeling 😉 Je komt verschillende van deze mensen tegen. Zo zien we Boukje, zij staat hieronder prominent als intro van de video en natuurlijke onze gids Tom Vermulst. Mirjam, Rob en Marjo hebben op de weblog van EIMC, R26, nog geen profiel staan en Marleen (zij is druk bezig zich webloggen, Twitteren e.d. eigen te maken) en Ben (directeur) waren er niet.


rondleiding HAN EIMC from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This